11 juni 2017
12:30

IF Brommapojkarna 3

Referat: IFK Österåker FK 2 - IF Brommapojkarna 3

Matchen började mycket bra......för IFK Österåker. De dominerade kraftigt första kvarten och vi hade svårt att hitta rätt i våra nya positioner. Mest tack vare lite slarviga avslut från deras sida var det som gjorde att de inte gjorde mål på oss. I slutet på halvleken lyfte vi upp spelet och skapade två mycket farliga lägen. Först spelade Viktor N fram Victor Y men avslutet gick mitt på målvakten och därefter drog Adam till med ett långskott som målvakten tippade till hörna. På hörnan gick bollen till Malle men avslutet gick utanför.
I andra halvleken fick vi medvinden och dominerade de första 10 minutrarna och då lyckades Adam dra till med sin vänster som touchade en back och ställde deras målvakt. Han fick dock ena handen på bollen men den rullade retfullt in vida hans högra stolpe fram till 1-0 till oss. Två minuter senare sprang de ifrån våra backar och rullade in 1-1. Sista 10 hade båda lagen farliga lägen men utan att göra mål. Malle hade en fin dribbling som avslutades med ett skott i burgaveln och de had bla ett långskott som Yusuf tippade till hörna. Matchen slutade 1-1 vilket var relativt rättvist.

Vi är mycket nöjda med prestationen i andra halvlek. Einar gör ett fint jobb som innermittfältare och Ture gör en mycket stabil insats som ytterback för att nämna några.